-
SHS > Branscher > Säkerhetslösningar för kontor och bostäder > Besökssystem för kontor och bostäder
kontor_och_bostader_001

Effektivisera hela fastighetens besöksflöde med Check In.

Underlätta för både besökare och personal genom att digitalisera er besökshantering. Med Check In får ni ett kostnadseffektivt system som både förenklar besöksflödet, samtidigt som det ger god service och ett bra mottagande.

Besökssystem för kontor och bostäder

SystemHouse Solutions besökssystem, Check In, är utvecklat för att förenkla och effektivisera besökshantering och fungerar lika bra i kontor som fastigheter. Check In ger er kontroll genom att personal och boende får passerkort till entréer och dörrar, samtidigt som besökare använder porttelefonen, eller anmäler sig i en reception. Besökssystemet Check In möjliggör ett säkert och effektivt sätt att ta emot besökare, oavsett om besökshanteringen är bemannad, delvis bemannad eller helt obemannad. Check In integreras dessutom enkelt med vårt passagesystem Integra eller genom API mot andra fabrikat.

manned_inbuilt_speedgate

Ge varje besökare ert bästa mottagande

Besökssystemet Check In hanterar alla besökare till ert kontor, oavsett om det är bemannat eller ej. Tack vare inbyggd telefoni och ljudsystem i de medföljande kioskerna kan ni även via obemannade receptioner ge ett tryggt och personligt mottagande till varje besök.

Marknadsledande besökssystem, för smidig besökshantering

Hur fungerar Check In?

Check In är ett komplett, modernt besökssystem med många smidiga funktioner som underlättar för både besökare och personal. Besökare som inte är föranmälda skriver snabbt in sig och söker upp sin värd som sen blir kontaktad antingen via samtal från besökskiosk eller via sms. Besökare som är föranmälda använder sin inbjudan de fått innan mötet och som innehåller QR-kod för snabb incheckning. Grupper som anländer checkar in mycket snabbt eftersom systemet hanterar detta lika enkelt som en besökare åt gången. Våra kunder väljer hur de vill hantera sin reception vad gäller bemanning och vi konfigurerar systemet för bemannade, delvis bemannade eller helt obemannade receptioner utefter önskemål och säkerhetsnivå.

Integrera med kalender

Check In möjliggör ett säkert och effektivt sätt att ta emot gäster och besökare. Besökssystemet ger er dessutom möjligheten att föranmäla både grupper och individer direkt kopplat mot Exchange/Outlook/Office 365.

Effektiv mottagning med inbyggd QR-kod

QR-koden som följer med inbjudan till era besökare kan användas redan utomhus vid det yttre skalskyddet för att ge access in till ett visst område. Våra QR-läsare kan integreras i speedgates, hissar och dörrar för att hantera besöksflöden var som helst, inomhus eller utomhus. På ett kontor kan Check In som besökssystem bestå av speedgates med QR-skanner som öppnar in och sänder sms till rätt besöksmottagare med avisering då besökare anländer. Eller så väljer ni att använda våra besökskiosker för att först registrera sig, få besöksbricka utskriven för att sedan vänta i er reception för att bli upphämtade.

Godkänn besöket eller prata med besökaren, direkt i mobilen

Check In ringer upp besöksmottagaren med IP-telefoni (SIP) och talar om vilka besökarna är samt varifrån de kommer. Ni bekräftar enkelt besöket i mobilen med en knapptryckning, varpå besökaren registreras med ankomsttid och får ut sin besöksbricka. Man kan som besöksmottagare även välja att tala med sin besökare innan man godkänner besöket. Med inbyggt ljudsystem i kiosken kan man till exempel be gästen vänta en stund eller ge vägbeskrivning till ett mötesrum.

Flexibelt och tryggt

Systemet kan också konfigureras så att det skickar ett sms, istället för att ringa upp, då ni har besök. Check In är helt flexibelt och ni väljer själva hur ni vill bli aviserade. Ni väljer också om ni vill använda golvstående kiosker eller minikiosker på en receptionsdisk, vägghängda eller inbyggda skärmar i era möbler.

Hantera flera fastigheter i samma system

Om ni har flera olika fastigheter eller kontor så styr ni Check In via SystemHouse Solutions molntjänst, eller från ert intranät. Ni väljer själva om ni vill använda molntjänsten eller installera systemet i er egen IT-miljö. Varje kontor kan ha egna lösningar och skapa tillfälliga knappar för exempelvis kurser, konferenser och andra aktiviteter eller taxibeställning.

Besökssystem för kontorshotell

SystemHouse Solutions besökssystem finna på kontorshotell runt omkring i Sverige. För att underlätta besökshanteringen läggs samtliga hyresgästers logotyper på besökskioskens startskärm så att besökaren enkelt kan välja det företag de ska träffa och registrera sig hos. Om man är föranmäld använder man QR-koden och behöver då inte göra mer än att skanna in sig.

Geely Innovation Centre

Med Integrasystemet och Artifex får Geely Innovation Centre ett säkerhetssystem som lever upp till högt ställda krav gällande integration, volymhantering och tydligt larmpresentation.

Många av Nordens mest krävande verksamheter förlitar sig på vårt säkerhetskunnande.

Det är ingen slump att SystemHouse Solutions produkter sitter installerade på sjukhus, häkten, museum, industrier och kontor över hela Skandinavien. Genom smarta lösningar garanteras driftsäkerhet och högsta skydd av fastigheter och personer dygnet runt. Vi är mycket stolta över alla våra nöjda kunder, här får ni möta några av dem.

Kontakta oss för
mer information

Skicka ett meddelande