-
SHS > Branscher > Säkerhetslösningar för kontor och bostäder > Larm och passersystem för kontor och bostäder
kontor_och_bostader_002

Smidiga och säkra passager, varje dag året runt.

Glöm borttappade nycklar, krånglig administration och olika manöverpaneler för inbrottslarm och passagesystem. Med Integraplattformen får ni ett säkert och smidigt larm- och passagesystem där all hantering sker från en och samma enhet. En modern och trygg lösning för fastighetsägare, hyresgäster och boende.

Larm och passagesystem för kontor och bostäder

SystemHouse Solutions larm- och passagesystem skyddar idag många fastigheter i Sverige och Skandinavien. Med smidig och enkel hantering av kort och taggar, och full skalbarhet, passar säkerhetssystemet Integra lika bra på stora kontor med hundratals dörrmiljöer som på mindre verksamheter med behov av ett par kortläsare.

systemhouse-solutions_img_3390_foto-liza-simonsson

Kraftfull säkerhet, i användarvänlig förpackning

I kontorsfastigheter och flerfamiljshus är ett det viktigt att personal och boende känner sig trygga och enkelt kan hantera larm- och passagesystem. Smidig, nyckellös passage genom ytterdörrar och inom fastigheterna underlättar vardagen samtidigt som det är ett säkrare alternativ än fysiska nycklar.

Kompletta säkerhetssystem för fastighetsägare och bostadsrättsföreningar

Kontor

En förutsättning för all kontorsverksamhet är att personal och besökare känner sig trygga i kontorsmiljön. Skydd av fastighet och ägodelar är också det ett villkor för att verksamheten skall kunna fungera på ett bra sätt.

Med SystemHouse Solutions säkerhetsplattform Integra samlas inbrottslarm och passagekontroll i samma system, vilket underlättar för personalen då båda styrs från samma enhet. Den medarbetare som kommer först, eller går sist, larmar enkelt av genom samma panel som styr dörren in till kontoret.

Systemet som växer med verksamhetens behov

Integraplattformen är populär på stora företag med ett stort antal användare. Plattformen hanterar enkelt många samtida passager och gör det till exempel enkelt att flytta behörigheter mellan olika våningsplan eller avdelningar. Men Integrasystemets flexibilitet gör det också vanligt på mindre företag, som uppskattar systemets skalbarhet och möjligheten att använda endast de funktioner som verksamheten kräver. Allt eftersom företaget växer kan sedan ytterligare funktioner enkelt kopplas på.

Bostadsrättsföreningar och hyreshus

I bostadsrättsföreningar och hyreshus där människor flyttar in och ut är nycklar en ständig säkerhetsfråga. Borttappade nycklar kan hamna i fel händer och vid utflytt kan det vara svårt att garantera att alla nycklar är tillbakalämnade. Det är även enkelt att göra kopior som sedan sprids.

Ökad säkerhet med digitalt passersystem

Idag blir det därför allt vanligare att bostadshus byter ut det traditionella nyckelsystemet till digitala lås med passerkort eller nyckeltagg. Taggen programmeras enkelt om när lägenheter byter ägare eller hyresgäst, vilket garanterar den nyinflyttade att ingen annan kan komma in i lägenheten. Genom att koppla på ytterligare funktioner på nyckeltaggen kan den även fungera till att öppna soprum, boka tvättid eller öppna postfack.

Geely Innovation Centre

Med Integrasystemet och Artifex får Geely Innovation Centre ett säkerhetssystem som lever upp till högt ställda krav gällande integration, volymhantering och tydligt larmpresentation.

Många av Nordens mest krävande verksamheter förlitar sig på vårt säkerhetskunnande.

Det är ingen slump att SystemHouse Solutions produkter sitter installerade på sjukhus, häkten, museum, industrier och kontor över hela Skandinavien. Genom smarta lösningar garanteras driftsäkerhet och högsta skydd av fastigheter och personer dygnet runt. Vi är mycket stolta över alla våra nöjda kunder, här får ni möta några av dem.

Kontakta oss för
mer information

Skicka ett meddelande