-
SHS Sites > SHS > Om SHS

Innovativt. Funktionellt. Smart. Säkert.

För oss är ingen utmaning för stor eller för liten. Men grymma säkerhetsprodukter och ett team som står redo att tillgodose och utveckla varje tänkbar förfrågan är SystemHouse Solutions produkter en självklar del i dagens och framtidens smarta fastigheter.

Om SystemHouse Solutions

SystemHouse Solutions är marknadsledande producent av det intelligenta passage- och inbrottslarmsystemet Integra som gör det möjligt för företag att skydda sin personal och sina fastigheter. I produktlinjen finns även besökssystemet Check In plus att vi är återförsäljare av världsledande brandsäkerhet från Autronica. Med andra ord, hos oss får ni all säkerhet er verksamhet behöver från en leverantör.

Med över 40 anställda arbetandes på kontor i Stockholm, Uppsala, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Oslo och Zilina (Slovakien) står SystemHouse Solutions redo att ta sig an marknadens utmaningar. Vi är mycket stolta över vårt eget utvecklingscenter i Slovakien där dedikerade hård- och mjukvaruutvecklare arbetar med att förfina och förbättra produkter och lösningar. Vi triggas av våra kunders spännande projekt som kräver att innovationsförmågan ständigt är hög. Att en produkt från SystemHouse Solutions alltid håller högsta klass, när det gäller såväl säkerhet och design som prestanda och funktionalitet är för oss en självklarhet.

SystemHouse Solutions huvudkontor ligger i Stockholm och vi är ett oberoende produktbolag som ägs av Bravida Group.

Kontakta oss för
mer information

Skicka ett meddelande