-
SHS > Om SHS

Ett säkerhetsföretag med lång erfarenhet.

Innovativt. Funktionellt. Smart. Säkert. Det är fyra ord som sammanfattar SystemHouse Solutions produkter och lösningar. I våra säkerhetslösningar finner både stora som små verksamheter ett kompetent, kraftfullt och väl beprövat säkerhetssystem med svårslagen skalbarhet och tillförlitlighet. Våra erfarna kundteam och utvecklare kan tillgodose och utveckla i stort sett varje tänkbar förfrågan. Det gör SystemHouse Solutions produkter till en självklar komponent i dagens och framtidens smarta fastigheter.

Om SystemHouse Solutions

SystemHouse Solutions är idag en marknadsledande producent av det intelligenta passage- och inbrottslarmsystemet Integra, som gör det möjligt för företag och organisationer att skydda sin personal och sina fastigheter. I produktlinjen finns även besökssystemet Check In samt världsledande brandsäkerhet och brandskyddsprodukter från Autronica.

Med över 40 anställda på kontor i Stockholm, Uppsala, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Oslo och Zilina (Slovakien) står SystemHouse Solutions redo att ta sig an marknadens utmaningar. Vi är mycket stolta över vårt eget utvecklingscenter i Slovakien där dedikerade hård- och mjukvaruutvecklare arbetar med att förfina och förbättra produkter och lösningar. Vi triggas av våra kunders spännande projekt som kräver att innovationsförmågan ständigt är hög. Att en produkt från SystemHouse Solutions alltid håller högsta klass, när det gäller såväl säkerhet och design som prestanda och funktionalitet är för oss en självklarhet.

SystemHouse Solutions huvudkontor ligger i Stockholm och vi är ett oberoende produktbolag som ägs av Bravida Group.

Kontakta oss för
mer information

Skicka ett meddelande