-
SHS > Downloads > Kundreferenser > Tillväxtverket, Malmö

Smidig administration och enkel hantering uppskattas av Tillväxtverket i Malmö.

Ett smidigt, säkert passagesystem som passar i en modern miljö var några av de punkter Tillväxtverket eftersökte när de var på jakt efter en ny plattform för passagesystem. Integrasystemets unika kapacitet och enkla behörighetsadministration säkrar nu flera av Tillväxtverkets kontor i Sverige.

Tillväxtverket - en nationell myndighet med hållbar tillväxt i fokus

kortlsare-milj-tjej-gr-genom-speedgate

Vad gör Tillväxtverket?

Tillväxtverket arbetar för hållbar tillväxt och konkurrenskraftiga företag i alla delar av Sverige. De stärker företag och regioner genom att erbjuda kunskap, nätverk och finansiering. Tillväxtverket är en nationell myndighet med regional närvaro på nio orter. På kontoret i Malmö sitter bland annat medarbetare från enheterna Miljö och innovation, Kompetensförsörjning och digitalisering samt Regionalt tillväxtarbete. Här hanteras även EU-programmet Skåne-Blekinge.

kortlsare-tagg

Centralisering av behörighetsstyrningar ett viktigt krav för Tillväxtverket

Efter att SystemHouse Solutions partner Bravida vunnit en upphandling  installerades först Integrasystemet på Tillväxtverkets huvudkontor i Stoclholm. Efter detta har kontor som Jönköping, Östersund, Luleå och Malmö tillkommit. Integra levde upp till kraven Tillväxtverket ställde i form av smidighet och centralisering av behörighetsstyrningar för all säkerhet.

kortlsare-milj-genom-fnster

Snygga lokaler kräver snygg design!

Projektet har flutit på utan större problem. Efter färdig installation har Tillväxtverket upplevt att systemet har flera fördelar t. ex. kan man enkelt komplettera varandra som administratörer då någon är borta. Systemet upplevs som mycket enkelt och smidigt att hantera. Tillväxtverket sitter i fina lokaler som också kräver att kortläsare ska passa in i helheten, något displayläsaren BCR-SD G2 med sin snygga design gör.