-
SHS > Om SHS > Arbeta med oss

Bli en del av framtidens säkerhetslösningar

Vi söker med jämna mellanrum nya medarbetare inom administration, support och produktutveckling. Är du en blivande medlem i SystemHouse Solutions drivna gäng? Håll utkik efter jobböppningar här!

Vi söker en ekonomiassistent till vårt kontor i Stockholm

Vill du växa med oss? Får du energi av omväxling och snabbt tempo i en vänlig miljö? Hos oss får du frihet under ansvar att överträffa kundernas förväntningar genom din kunskap, ditt driv och ditt intresse. Nu söker vi en ekonomiassistent till SystemHouse Solutions AB, en del av Bravidakoncernen.

Om jobbet
Rollen som ekonomiassistent på SystemHouse Solutions innebär att du stöttar bolaget med ekonomiskt och administrativt arbete. Ingen dag är den andra lik. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av:

  • Orderadministration
  • Daglig kundkontakt via telefon och e-mail
  • Kundfakturering
  • Kundfordringar
  • Lageravstämning
  • Utbildningskoordinering

Som ekonomiassistent på SystemHouse Solutions AB välkomnar vi dig att bli en del av ett snabbväxande högteknologiskt företag där fokus framåt ligger på att hålla hög kvalité och optimera våra processer. Tjänsten är placerad i Stockholm

Om SystemHouse Solutions
Systemhouse Solutions AB är ett oberoende utvecklings och produktbolag inom Bravidakoncernen. Vi är ett 40-tal anställda och konsulter som finns utplacerade i Norden och vid vårt produktutvecklingscenter i Slovakien. Vi utvecklar och erbjuder lösningar för Smart & Secure Buildings. Produkterna vi arbetar med på SystemHouse Solutions är:

  • Integra – En säkerhetsplattform och HUB i en integrerad fastighetslösning
  • Artifex – Grafisk manöver och presentationsplattform
  • CheckIn – Besökshanteringssystem för kontor och industri
  • Autronica – Brandlarmsystem som skyddar människor och fastigheter

Vi distribuerar också ett stort urval tredjepartsprodukter för att kunna erbjuda marknaden kompletta lösningar inom konceptet Smart & Secure Buildings.

Vem är du?
Vi söker dig som är van att ha många bollar i luften och lätt för att se helheten. Du har en relevant utbildning och erfarenhet av ekonomiska uppgifter så som kundfakturering, lageravstämning, kontering av leverantörsfakturor.

Eftersom detta är en nyckelroll i SystemHouse Solutions så kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi ser gärna att du är serviceinriktad, lyhörd och gillar att ta ansvar.
Inom SystemHouse Solutions ställer vi högra krav på kvalitet och noggrannhet och är du dessutom strukturerad i ditt arbetssätt kommer du vara en stor bidragare till vår framgång. Du behärskar svenska flytande i tal och skrift och har goda kunskaper i engelska.

Vi arbetar idag i affärssystem och plattformar som Agresso, Symbrio och TopDesk. Har du erfarenhet av dessa eller liknande system är det meriterande, dock är det viktigaste för oss är att du har god IT mognad, en positiv inställning och en vilja att lära dig. Goda kunskaper inom excel är däremot ett krav. Vi kommer även att erbjuda internutbildningar i våra system som en del av din introduktion.
I vår interna och externa kommunikation använder vi i första hand svenska men även engelska då vi servar ett flertal länder inom Europa.

SystemHouse Solutions eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Vad erbjuder vi dig?
SystemHouse Solutions som är en del av Bravidakoncernen vilket är en stor arbetsgivare med fler än 12 000 medarbetare i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare. I flera år i rad har vi blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare!

Vi skapar stora resultat, tillsammans. Vi kan ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar.

Här är du en i gänget. På SystemHouse Solutions jobbar vi som ett team. Det innebär också att vi vill ta hand om dig som medarbetare. Som anställd på SystemHouse Solutions får du ett antal förmåner, som friskvårdsbidrag, hälsoundersökning, förmånliga försäkringar, subventionerad lunch och möjlighet att hyra fjällstuga.

När du växer, växer vi. Din utveckling är viktig för oss. Vi tror att den viktigaste skolan är det dagliga arbetet. Dessutom finns Bravidaskolan, med många interna utbildningar som kan öppna upp nya vägar. När våra medarbetare växer, kan också företaget utvecklas.

Intresserad?
Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum som är den 2020-06-30. Ansök genom att klicka på knappen Ansök här!

Kontaktperson:
Fredrik Hain
HR-Partner
fredrik.hain@bravida.se

Kontakta oss för
mer information

Skicka ett meddelande