-
SHS > Downloads > Nyheter > Ny release > Integra 8.70 är nu släppt

Integra 8.70 är nu släppt

I vår nya release presenterar vi koncept Globala Larmområden samt stöd för mobillösning med EMV-funktionalitet.
dsc_3709
Nu finns Integra version 8.70 ute. Här är några smakprov på vad den nya releasen innehåller, mer detaljer och mer innehåll hittar ni på våra inloggningssidor.
  • Nytt koncept, Globala Larmområden
    Nya möjligheter med att använda sensorer, kortläsare och styrningar från andra Moveo-enheter i systemet i samma larmområde. Detta betyder att man i ett larmområde med en master Moveo nu kan lägga till fjärrsensorer, fjärrstyrningar samt fjärrkortläsare som är anslutna eller hör till andra Moveo’s i systemet än master Moveo för ett larmområde. Även övervakning av fjärrenheter så som Moveo’s, S-Nod G2, kortläsare samt strömförsörjningar kan övervakas av det globala larmområdet för autonom övervakning av larmsystemet.
  • Tillägg till Forcering av säkerhetsnivå med ytterligare en nivå.
    I Integra kan man nu forcera säkerhetsnivå för en dörr med kortläsare med objekt från alla Moveo’s anslutna i systemet och det finns ytterligare en nivå av forcering med prioritetsordning. Villkoren utvärderas utan serverberoende och ger utökat stöd för kontroll av utrymning eller lockdown situationer.
  • Stöd för DigitalKey Access 
    Mobil lösning med EMV-funktionalitet  Använd din mobil som passerkort, Lösningen bygger på ”payment”-lösning i telefonens Wallet (Apple Pay, Samsung Pay).  Läs mer om funktionen här.
Till toppen