-
SHS > Kunskap & resurser > Nyheter > Nytt projekt > SystemHouse Solutions säkrar Region Kronoberg

SystemHouse Solutions säkrar Region Kronoberg

Integrasystemet från SystemHouse Solutions installeras i 2000 dörrmiljöer på akutsjukhusen i Växjö och Ljungby,
sjukhuset-vxj

Integrasystemet från SystemHouse Solutions säkrar akutsjukhusen i Växjö och Ljungby

Region Kronoberg har, genom SystemHouse Solutions partner Bravida, uppdaterat säkerhetsanläggningen på sina två akutsjukhus i Växjö och Ljungby med säkerhetssystemet/plattformen Integra. Totalt innefattar installationen ca 2000 dörrmiljöer. Uppdraget innebär en helhetslösning för passage, inbrott, kamera mm och den kommer även användas på fler verksamhetslokaler än bara sjukhusen.

– Vi är mycket stolta över att Region Kronoberg valt säkerhetsplattformen Integra till sina sjukhus, säger Jonas Ahlgren, försäljningschef på SystemHouse Solutions. Vi har lång erfarenhet av liknande projekt med Integrasystemet runt om i Sverige.

Arbetet är påbörjat och utförs i etapper, den första etappen stod klar i början av 2021.

För mer information, vänligen kontakta:
Jonas Ahlgren, försäljningschef på SystemHouse Solutions. Tfn: 070 350 77 52

Integra är SystemHouse Solutions egenutvecklade plattform för integrerade säkerhetssystem. Med fokus på god användarvänlighet, hög driftsäkerhet och moderna funktioner underlättar Integra vardagen för över 2000 kunder på den Skandinaviska marknaden. Det unika med systemet är dess skalbarhet, med samma grund byggs små system från ett par dörrmiljöer med några larmpunkter till stora system med tusentals dörrmiljöer och tiotusentals larmpunkter. 

Till toppen