-
SHS > Kunskap & resurser > Nyheter > Pressreleaser > Du är nyckeln i framtidens Integrasystem

Du är nyckeln i framtidens Integrasystem

Ett nytt samarbete mellan SystemHouse Solutions och Precise Biometrics möjliggör ansiktsigenkänning som identifikation för en kortanvändare - användaren är nyckeln medan säkerhetsplattformen Integra styr åtkomstprivilegierna.
youniq_access

Integra version 8.20 stöder integration med Precise YOUNiQ ansiktsidentifiering som en enkel och säker lösning för passagekontroll. Skicka bara in en selfie och den integrerade lösningen ansluter din bild som din egen identifieringsnyckel till dina befintliga kortinnehavarprivilegier i  säkerhetsplattformen Integra.

”Integrationen mellan SystemHouse Solutions Integrasystem och Precise Biometrics ger möjlighet att behålla åtkomstkontrolladministration inom ett och samma system där ändringar uppdateras omedelbart, samtidigt som man öppnar för ett brett utbud av identifieringsalternativ”, säger Jonas Ahlgren, försäljningschef på SystemHouse Solutions.

”Samarbetet med SystemHouse Solutions är ytterligare en milstolpe i kommersialiseringen av YOUNiQ och helt i linje med vår strategi att samarbeta med leverantörer av kvalitetsplattformer för att öka vår försäljning. Integra har kapacitet att styra och övervaka såväl små som stora komplexa verksamheter och är ett mycket uppskattat system bland kunderna. Tillsammans med YOUNiQ kommer det att vara en perfekt matchning för företag som vill förenkla åtkomsten för anställda och besökare och öka bekvämligheten och säkerheten ”, säger Stefan K. Persson, VD på Precise.

Med Precise YOUNiQ ansiktsidentifieringslösning installerad har du en bekväm och säker identifiering som fungerar både online och offline. Du behöver aldrig oroa dig för att tappa ditt passerkort, du är nyckeln.

För mer information, kontakta:
Jonas Ahlgren, Försäljningschef, SystemHouse Solutions
Tel: + 46 70 350 77 52
jonas.ahlgren@systemhousesolutions.com

Till toppen