-
SHS > Kunskap & resurser > Nyheter > Pressreleaser > Integraplattformen stödjer digitala nycklar från Doordeck

Integraplattformen stödjer digitala nycklar från Doordeck

SystemHouse Solutions har i samarbete med Doordeck skapat stöd för mobila digitala nycklar. Lösningen möjliggör att du nu snabbt och smidigt kan öppna dörrar med din mobil genom en standardiserad och säker integration mellan systemen.
Locked,Smartphone,With,Key.,Security,Concept.,Isolated,On,A,White

Framtidens nycklar är digitala

Från Integra version 8.10 stödjs digital nyckelhantering genom integration mellan Doordeck och Integrasystemet. Doordecks tjänst ger möjlighet att hantera låskontroll i Integra på ett säkert och smidigt sätt med en mobiltelefon och är ett komplement till Integra passerkontrollsystem.

– Öppna systemlösningar för mobila nycklar är en viktig del av framtiden och vi ser en ökad förfrågan av mobila digitala nycklar för åtkomstsystem, säger Jonas Ahlgren försäljningschef på SystemHouse Solutions. Vi erbjuder flera partners och samarbeten för att möjliggöra olika typer av mobila lösningar, som alternativa metoder för tillfällig åtkomst och passager med hjälp av mobilen.

Tjänster som denna från Doordeck är en av flera olika lösningar som Integra kommer att stödja och som ger möjlighet att hantera låskontroll i Integra från en mobiltelefon.

Läs mer om Doordeck på deras hemsida doordeck.com

För mer information, vänligen kontakta:
Jonas Ahlgren, försäljningschef på SystemHouse Solutions
Tfn: + 46 70 350 77 52
jonas.ahlgren@systemhousesolutions.com

Till toppen