-
SHS > Downloads > Nyheter > Pressreleaser > SystemHouse Solutions levererar säkerhet till Kriminalvårdens häkten

SystemHouse Solutions levererar säkerhet till Kriminalvårdens häkten

SystemHouse Solutions säkerhetssystem Integra, tillsammans med det grafiska presentationsgränssnittet Artifex, kommer installeras på Kriminalvårdens häkten i Helsingborg, Göteborg och Sollentuna.
korlsare-r-vgg

Integra och Artifex på tre anläggningar i Helsingborg, Göteborg och Sollentuna

Installationen omfattar totalt 765 häktesplatser och gör att SystemHouse Solutions stärker sin position som en av de ledande säkerhetsproducenterna i Norden.

De befintliga tekniska säkerhetsanläggningarna på häktena kommer uppdateras för ny funktionalitet och en ny plattform för CCTV implementeras. Utöver detta kommer SystemHouse Solutions presentationsgränssnitt Artifex installeras och ersätta tidigare användargränssnitt. Genom Artifex får Kriminalvården ett samlat gemensamt gränssnitt för passage, inbrott/utbrottslarm, fast överfallslarm, trådlöst bärbart överfallslarm, port- och celltelefoni, brandlarm och CCTV. All manöver och kontroll av de olika integrerade systemen sker på ett och samma ställe.

– Vi är mycket stolta över Kriminalvårdens förtroende att fortsätta utveckla sina anläggningar med Integra och Artifex och vi ser fram emot ännu ett givande samarbete, säger Jonas Ahlgren, försäljningschef på SystemHouse Solutions.

För mer information, vänligen kontakta:
Jonas Ahlgren, försäljningschef på SystemHouse Solutions
jonas.ahlgren@systemhousesolutions.com
Tfn: 070 350 77 52

Till toppen