-
SHS > Downloads > Nyheter > Pressreleaser > SHS ingår avtal om försäljningssamarbete med Precise Biometrics

SHS ingår avtal om försäljningssamarbete med Precise Biometrics

SHS har ingått avtal med Precise Biometrics. Avtalet innebär att SystemHouse Solutions kommer att marknadsföra och agera återförsäljare av Precise Biometrics biometriska inpasseringssystem YOUNiQ Access som ett tillval i sitt intelligenta passage- och inbrottslarmsystem Integra.
precise_dsc8979

2021 inledde SystemHouse Solutions (SHS) och Precise Biometrics, inom ramen för ett utvecklingsavtal, ett samarbete kring en integrering av YOUNiQ Access i Integra. Syftet var att genom Precise Biometrics biometriska lösning höja säkerheten ytterligare i Integrasystemet.

Integrationen är nu färdigutvecklad och framgångsrikt testad och parterna har gått vidare med att teckna ett nytt kommersiellt avtal om försäljningssamarbete.

SHS är producent och leverantör av det intelligenta passage- och inbrottslarmsystemet Integra, som gör det möjligt för företag och organisationer att på ett säkert och funktionellt sätt skydda sin personal och sina fastigheter. SHS ambition är att Integra ska hålla högsta internationella klass, när det gäller såväl säkerhet och design som prestanda och funktionalitet.

Integra har varit under ständig utveckling sedan det kom ut på marknaden för över 25 år sedan och har sedan dess varit ett av de största och mest sålda systemen på den skandinaviska marknaden.

Stefan Aimer, VD för SystemHouse Solutions, kommenterar:

”Idag sker identifiering i vårt intelligenta passage- och inbrottslarmsystem Integra med hjälp av kort, tag eller en app i mobilen. Vi har letat efter en leverantör som kan möjliggöra för oss att också erbjuda kunderna biometrisk identifiering som ett tillval och inledde för en tid sedan ett samarbete med Precise Biometrics. Som en naturlig fortsättning på samarbetet, efter att med väldigt positivt resultat, utvärderat och säkerställt integration av deras mjukvara, tar vi nu nästa steg och börjar sälja YOUNiQ som en del av Integra. Vi ser att YOUNiQ tillför mycket värde i vårt erbjudande och ser fram emot en framgångsrik kommersialisering av den gemensamma lösningen.”

Joakim Nydemark, VD för Precise Biometrics, kommenterar:
”Vi ser en tilltagande efterfrågan från kunder som vill kunna erbjuda den ökade säkerheten och servicegraden som biometrisk identifiering erbjuder. I och med detta nya avtal med SystemHouse Solutions kan vi nå ut via deras etablerade säljkanaler och marknadsföra vår mjukvara och funktionalitet med alla de skalfördelar detta innebär. Jag är väldigt glad att vi nu tar vårt samarbete till nästa nivå och ser att detta skapar förutsättningar för såväl ökande intäkter för båda parter som högre säkerhet och tillgänglighet för slutkund.”

Till toppen