-
SHS > Downloads > Nyheter > Pressreleaser > SystemHouse Solutions ingår distributionsavtal med Rexel Sverige

SystemHouse Solutions ingår distributionsavtal med Rexel Sverige

SystemHouse Solutions är glada att kunna meddela att vi har ingått ett distributionsavtal med Rexel Sverige AB. Från och med november 2023 kan Rexel Sverige erbjuda SystemHouse Solutions sortiment av EXRead RFID-läsare till alla kunder.
exread-series

SystemHouse Solutions EXReadläsare är anpassningsbara från små och medelstora system till enterprise-system. Genom avtalet med Rexel Sverige ökar vi tillgängligheten rejält för en av marknadens mest kapabla kortläsare, EXRead.

”Våra självkonfigurerbara OSDP™ Verified-läsare ger överlägsen bekvämlighet både vid installation och för användare. NFC Mobile Technology tillsammans med våra ytterligare och unika OSDP-funktioner, som till exempel ID06-läsning, ger både kunder och slutkunder betydligt större flexibilitet och säkerhet”, säger Magnus Lundberg, Internationell affärsutvecklingschef på SystemHouse Solutions.

EXRead läsare kan anslutas till alla passerkontrollsystem som stödjer OSDP V2.

”Även säkerheten, uppgraderbarheten och den ”innovativa designen” är något som vi vill kommunicera, tillsammans med den höga IP- och IK-klassningen som exempelvis vår SCR-SKS läsare har”, avslutar Magnus.

Rexel är marknadsledande energiteknikdistributör som erbjuder material för elförsörjning i alla typer av byggnader, såväl inom tung industri och kraftbolag som i kommersiella fastigheter och helt vanliga svenska hem. Rexel driver utvecklingen i sin bransch mot ett energieffektivt och fossilfritt Sverige med teknik och tjänster inom till exempel energieffektivisering, solceller och elbilsladdning. Genom sin butikskedja servar de hela Sveriges elinstallatörer. Flera av butikerna erbjuder dygnet-runt-öppet 24/7.


Vid frågor, vänligen kontakta:
Magnus Lundberg, Internationell Affärsutvecklingschef | OEM
+ 46 736 88 22 58 | magnus.lundberg@systemhousesolutions.com

Till toppen