-
SHS > Kunskap & resurser > Nyheter > Pressreleaser > SystemHouse Solutions växer

SystemHouse Solutions växer

SystemHouse Solutions anställer David Jordan för att växa på den europeiska marknaden.
david-jordan-and-jonas-elvn

SystemHouse Solutions anställer för att växa på den europeiska marknaden

I Europa ser SystemHouse Solutions en stor tillväxtpotential och ett behov för kombinerade inpasserings- och larmsystem såsom vår egenutvecklade plattform Integra. På den europeiska marknaden kommer vi aktivt arbeta med nya distributions- och installationspartner och har därför anställt David Jordan som affärsutvecklare. David kommer, tillsammans med Jonas Elvén, primärt hantera utvecklingen av partnernätverket i Danmark.

David Jordan är 45 år gammal och har ingående kunskap om den danska säkerhetsbranschen som han varit verksam inom under 20 år. David har bl.a. varit verksam inom produkt, försäljning och affärsutveckling.

Jonas Elvén, som är jämngammal med David, har sedan 2019 varit på SystemHouse Solutions som affärsutvecklare. Innan han började på SystemHouse Solutions kommer han bl.a. från en bakgrund som produktägare för kortläsarfamiljen Cidron hos Nexus.

”Vi tror väldigt mycket på denna duo och den erfarenhet som de båda besitter” säger Jonas Ahlgren, försäljningschef på SystemHouse Solutions. ”Davids nätverk och närhet i den danska marknaden tror vi kommer uppskattas och vara den sista pusselbiten som vi saknat för att verkligen etablera Integra och bli det självklara valet för många slutkunder såväl i Sverige som i Norge.”

För mer information kontakta försäljningschef Jonas Ahlgren, jonas.ahlgren@systemhousesolutions.com

Till toppen