-
SHS > Branscher > Säkerhetslösningar för energi & industri > Besökssystem för energi och industri
energi_och_industri_002

Effektiva, trygga besöksflöden för fabriker och industrier.

SystemHouse Solutions besökssystem, Check In, är utvecklat för att underlätta det dagliga arbetet inom industri- och energiverksamheter genom att effektivisera besökshanteringen. Med Check In får ni ett säkert, driftsäkert besökssystem som avlastar receptionen och förenklar för såväl besökare som personal.

Besökssystem för energi och industri

Med SystemHouse Solutions besökssystem Check In kan ni på ett enkelt vis förenkla besökshanteringen inom energi- och industriverksamheter. Medan personal och vissa entreprenörer har passerkort till rätt ingångar får besökare ofta ringa på en klocka eller anmäla sig i någon form av reception då de ska på möte. Besökssystemet Check In möjliggör ett säkert och effektivt flöde för att checka in besökare med QR-koder vid grindar eller i receptioner.

nkt_industry_reception

Tryggt och säkert för både personal och besökare

Industrier har oftast ett skalskydd bestående av staket och grindar med passage runt hela området. Ibland finns det en enda grind eller ingång men det kan också finnas flera, med vaktkurer och bommar. Check In effektiviserar bemanning, centraliserar bevakning och ökar säkerheten genom att frigöra tid för vaktpersonalen som de kan ägna åt bevakning, istället för att manuellt hantera besökare.

Marknadsledande besökssystem, för smidig besökshantering

Hur fungerar Check In?

Check In är ett komplett, modernt besökssystem med många smidiga funktioner som underlättar för både besökare och personal. Besökare som är föranmälda kan till exempel öppna en grind in till området med sin mobil, med hjälp av den individuella QR-kod som skickas med kalenderinbjudan. När grinden öppnas får besöksmottagaren ett SMS som bekräftar att besöket har anlänt. Besökaren kan även registrera sig hos vakten i kuren genom en lucka, eller i en besökskiosk inne i vakthuset.

Integrera med kalender

Check In möjliggör ett säkert och effektivt sätt att ta emot besökare. Ofta bokas möten med säljare, kunder eller entreprenörer. Besökssystemet ger er möjligheten att föranmäla grupper och individer direkt kopplat mot Exchange/Outlook/Office 365.

Effektiv mottagning med inbyggd QR-kod

Besökarna kan med hjälp av den QR-kod de fått via inbjudan öppna en dörr med mobilen in till lokaler och mötesrum. Koderna styr vilka ingångar besökarna får tillträde till. När en besökare kommer till er entré eller grind kan besökaren checka in och öppna med sin inbjudan och QR-kod för att sedan ta sig vidare till receptionen och självbetjäningskiosken för att läsa av sin QR-kod igen igen kiosk för att få ut sin bricka. Check In kan konfigureras på många olika sätt för de flesta behov.

Godkänn besöket eller prata med besökaren, direkt i mobilen

Check In ringer upp rätt person och talar om vilka besökarna är och varifrån de kommer. Med Check In bekräftar ni enkelt era besök i mobilen, varpå besökaren registreras med ankomsttid och får ut sin besöksbricka. Man kan som besöksmottagare även välja att tala med sin besökare innan man godkänner besöket. Med inbyggt ljudsystem i kiosken kan man till exempel be gästen vänta en stund eller ge vägbeskrivning till ett mötesrum.

Flexibelt och tryggt

Besöksterminalen kan kopplas till en dörr, grind, hiss eller speedgate som öppnas så snart besökaren blivit godkänd. Systemet kan också konfigureras så att det skickar ett sms, istället för att ringa upp, då ni har besök. Check In är helt flexibelt och ni väljer själva hur ni vill bli aviserade. Ni väljer också om ni vill använda golvstående kiosker eller minikiosker på en receptionsdisk.

Hantera flera anläggningar i samma system

Om ni har flera olika anläggningar på olika orter styr ni Check In via SystemHouse Solutions molntjänst, eller från ert intranät. Varje kontor kan ha egna lösningar och skapa tillfälliga knappar för exempelvis kurser, konferenser och andra aktiviteter eller taxibeställning.

Inbyggt språkstöd

Systemet är oerhört flexibelt och kan konfigureras på flera olika sätt för att passa er verksamhet, även i olika länder med andra språkval och inställningar.  Allt samlat i en tjänst som ni själva administrerar med olika behörighetsstyrningar för anställda, receptionister och administratörer.

 

C4 Energi i Kristianstad

En smart lösning för att hantera stora personalflöden och många flexibla funktioner var kraven när C4 Energi letade nytt passage- och inbrottslarmsystem.

Många av Nordens mest krävande verksamheter förlitar sig på vårt säkerhetskunnande.

Det är ingen slump att SystemHouse Solutions produkter sitter installerade på sjukhus, häkten, museum, industrier och kontor över hela Skandinavien. Genom smarta lösningar garanteras driftsäkerhet och högsta skydd av fastigheter och personer dygnet runt. Vi är mycket stolta över alla våra nöjda kunder, här får ni möta några av dem.

Kontakta oss för
mer information

Skicka ett meddelande